skip to Main Content

Referenties

‘Jouw doel is ons doel’: we zijn natuurlijk pas tevreden als de klant dit zo ervaart. Met regelmaat ontvangen wij leuke en dankbare reacties van klanten. Mensen die gelukkig zijn met hun resultaten, feedback geven of andere mensen naar ons doorverwijzen.

‘Ik word zowel fysiek als mentaal sterker met dank aan de trainingen van Move To Improve’

Mijn naam is Jeroen en ik leid een dynamisch leven met een geweldig gezin en een uitdagende functie binnen de financiële dienstverlening. Na het werk heb ik eigenlijk weinig zin om nog naar een sportschool te gaan. Maar ik wil wel wat doen. Lekker bewegen met het doel om in mijn pakken te blijven passen.

Lees meer

Mijn naam is Jeroen Korteland en ik leid een dynamisch leven met een geweldig gezin en een uitdagende functie binnen de financiële dienstverlening. Na het werk heb ik eigenlijk weinig zin om nog naar een sportschool te gaan. Maar ik wil wel wat doen. Lekker bewegen met het doel om in mijn pakken te blijven passen. Om die reden, heb ik gekozen voor de inzet van een personal trainer. Via mijn netwerk leerde ik Marco kennen. Tijdens onze kennismaking werd ik steeds enthousiaster. Een professionele intake met een anamnese en metingen waren de start van een geweldig traject. We hebben samen reële doelen gesteld en daar allebei commitment aan gegeven.

Marco pakt een en ander vanuit de basis aan. Vanuit een sterke basis komt de rest. Alle elementen komen in de training terug; coördinatie, kracht, stabiliteit, houding en uithoudingsvermogen. Alles gebeurt doordacht en met een reden. Niet zomaar een paar oefeningen maar heel doelmatig. Marco bereidt de trainingen goed voor en geeft ook oefeningen voor de buiten sessies om. Marco heeft een enthousiaste houding en zal altijd en stap extra zetten. Een echte motivator! En dat is soms nodig tijdens de trainingen die, geheel naar mijn wens, best pittig kunnen zijn. Marco geeft ook aanvullende adviezen over onder andere voeding of de aanschaf van wat eigen sport materialen. Het is eigenlijk best een beetje verslavend. Ik word zowel fysiek als mentaal sterker met dank aan de trainingen van Marco van Move To Improve!


"Ik voel me beter en tevredener. Ik waardeer het leven weer."

“Ik besefte dat ik al een behoorlijke tijd mezelf niet meer was. Ik voelde mij verantwoordelijk voor alles en iedereen en cijferde mijzelf daarbij helemaal weg. Ik voelde mij niet gelukkig, had geen energie en was absoluut niet tevreden met mijzelf en mijn lichaam.”

Lees meer

Erna, 45 jaar en beroep politieambtenaar.
Persoonlijk doel: meer grip op leven, lichaam en zelfbewustzijn

“HET ROER MOEST. De beslissing om met een personal trainer een traject in te gaan is de beste beslissingen van mijn leven. Ik besloot om samen met mijn tweelingzus bij Marco te gaan trainen.

Marco dringt door tot de kern van de zaak en zet je aan tot echt veranderen, verbeteren en herontdekken van jezelf en je lichaam. Door de trainingen, voedingsadviezen en verandering in onze eetgewoontes, staan wij positiever in het leven dan voorheen. Mijn zus en ik zijn beiden een aantal kilo’s lichter en een aantal centimeters in omvang kwijt. Wij voelen ons hierdoor beter en hebben MEER ENERGIE.

Na elke training werden we nog gemotiveerder. De trainingen waren pittig, maar er was ook ruimte voor lol.

Ik voel me beter en tevredener. Ik waardeer het leven weer.”

"Ik heb nog nooit zo effectief gesport"

“Na de bevalling van mijn dochter had ik behoorlijk veel last van mijn rug, bekken en vooral algehele zwakheid door bloedverlies. Ik ging op zoek naar een manier om zo snel mogelijk mijn energieniveau op peil te krijgen en fysiek weer sterk te worden, zodat ik na mijn zwangerschapsverlof weer aan het werk zou kunnen.”

Lees meer

“Ik sportte wel al regelmatig vóór mijn zwangerschap en bevalling, maar het was duidelijk dat ik meer begeleiding en advies nodig had om op een verantwoorde manier weer fit te worden.

Na een zoektocht op Internet kwam ik op de website van Marco terecht en een paar dagen later had ik mijn intakegesprek. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij de professionele manier waarop Marco zich een beeld vormde van mijn specifieke situatie, dus een week later gingen we samen aan de slag.

Ik heb in totaal drie maanden personal training gehad en het is de beste investering die ik in tijden in mezelf heb gedaan. Marco zorgt ervoor dat je het uiterste uit jezelf haalt en nét even dat stapje verder gaat dan je zou doen als je zonder begeleiding sport. De trainingen zijn pittig, maar Marco zorgt er altijd voor dat je verantwoord bezig bent en je lichaam niet téveel belast. Ook zijn de trainingen afwisselend en nooit saai, ik keek er altijd weer naar uit om te gaan.

Marco is heel prettig om mee te trainen, hij blijft je motiveren en het is nog gezellig ook. Maar het allerbelangrijkste: ik heb nog nooit zo effectief gesport. Binnen anderhalve maand had ik de conditie terug van vóór mijn zwangerschap en na twee maanden kon ik probleemloos weer aan het werk. Sporten bij Move2Improve: ik kan het iedereen aanraden!”

Susan K. 

"Marco is doelgericht, enthousiast en heeft veel kennis van trainingsmethoden, voeding en het lichaam"

“Om eerlijk te zijn moest ik erg wennen aan het idee van een Personal Trainer. Achteraf ben ik heel blij dat ik hiervoor heb gekozen want ik heb met heel veel plezier met Marco getraind.

Lees meer

“Na de uitgebreide intake ben ik gestart met drie 1-op-1 sessies. De trainingen waren zeer gevarieerd; van conditioneel tot kracht maar voor mij sprong het kick boksen eruit.

Na de 3 sessies ben ik dan ook overgestapt op alleen kick boksen. Het 1 op 1 boksen met Marco was voor mij de perfecte combinatie; super goede conditietraining, goed voor de lenigheid reactievermogen en spierversterking. Grote voordeel vind ik dat je alle spiergroepen traint.

Marco weet je op een leuke en afwisselende manier te motiveren. Hij is doelgericht, enthousiast en heeft veel kennis van trainingsmethoden, voeding en het lichaam.

Annemieke Schonhuth

"Stevige inspanningen en een perfecte coaching vanuit Marco hebben gezorgd voor prachtige prestaties"

“Wij zijn Herman Spilker en Leonie Borneman, uitkomend in de hoofdklasse Standaard van Nederland en in de Freestyle Standaard. In het najaar van 2012 zijn wij begonnen met de planning voor de nationale kampioenschappen. Omdat alles in ons leven draait om stijldansen en wij dansen benaderen als topsport was de keuze om te gaan samenwerken met een personal trainer snel gemaakt.”

Lees meer

“In het eerste gesprek dat wij hebben gevoerd met Marco was de wederzijdse interesse snel gewekt. Voor beide partijen was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sport specifieke oefeningen, krachttrainingen en conditie wisselenden zich af in de daar op volgende maanden. Stevige inspanningen en een perfecte coaching vanuit Marco hebben gezorgd voor prachtige prestaties. Uiteraard hebben wij besloten de samenwerking voort te zetten voor het komende seizoen.

Duidelijke doelen, heldere afspraken, meetbare resultaten gecombineerd met een grote motivatie maken Marco tot de ideale coach bij het behalen van onze resultaten!”

Herman Spilker en Leonie Borneman

"Trainingen zijn intensief maar door de afwisselingen in oefeningen blijft het leuk"

“Na een ernstig snowboard-ongeluk heb ik 2,5 jaar niet kunnen sporten. Niet alleen al m’n spierkracht was verdwenen, maar ook het vertrouwen in m’n lichaam. Via mijn fysiotherapeut bij Marco terechtgekomen en samen een plan opgesteld om m’n lijf weer terug te krijgen.”

Lees meer

“Na 3 maanden 2x per week trainen met Marco kan ik zeggen dat het vertrouwen terug is en ik het weer aandurf om weer te gaan snowboarden en kitesurfen. Zijn trainingen zijn intensief maar door de afwisselingen in oefeningen blijft het leuk. Marco is een fijn persoon om mee te werken, waar ruimte is om het programma volledig op jou af te stemmen.”

Stefan B.

‘Ik heb nog nooit zo effectief gesport. De beste investering die ik in tijden in mezelf heb gedaan’

“Mijn naam is Heike Hüsener, en ik train nu sinds een jaar bij Move2Improve. Ik moet zeggen de eerste overwinning was om een email te sturen omdat ik twijfels had of ik het moest doen of niet. Maar na mijn eerste ontmoeting met Marco Meuwese was ik meteen gerust gesteld.”

Lees meer

“Er was meteen een klik, geen afstandelijke sfeer, in tegendeel. Hij luistert goed naar mijn wensen en past zijn training altijd op mij aan. Ook op een dag waar ik mij niet zo fit voel of zin heb haalt hij mij nog steeds over om maximaal te presteren. Het is nooit saai, want er is altijd een afwisselend trainingsschema. Vroeger ging ik sporten op de sportschool maar in de loop van de tijd had ik er geen zin meer in, omdat het saai werd en ik geen vooruitgang boekte. Voor het eerst ga ik graag sporten ook al is het soms moeilijk. Na het trainen voel ik me super goed!

Sinds ik kies voor personal training voel ik mij niet alleen fitter, maar ook sterker en zelfbewuster. Move2Improve is een aanrader voor iedereen! Je hebt de aandacht en het persoonlijk advies van een professionele trainer. Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt.”

Heike Hüsener

"Ik had nooit verwacht dat ik plezier in het sporten zou krijgen!"

“Ik heb ruim een jaar met Marco getraind. En ben in totaal 30 kilo afgevallen! Aan het begin had ik echt een hekel aan sporten, ik kon me er echt niet toe zetten. Maar toen ik met Marco trainde kreeg ik er plezier in!”

Lees meer

“Ik keek zelfs uit naar de trainingen! De sessies waren altijd erg afwisselend. Tijdens de training kreeg ik goede tips zodat ik de oefening nog beter uit kon voeren, maar ook qua voeding heeft Marco mij erg geholpen! Ik had nooit verwacht dat ik plezier in het sporten zou krijgen! Ook als het even tegen zat lukte het Marco toch om mij weer te motiveren! De persoonlijke aandacht is erg fijn! Ik kon altijd alles vragen. Zonder Marco was het mij waarschijnlijk niet gelukt om die kilo’s kwijt te raken!”

Ramona B.

"Marco is een professionele en betrokken Personal Trainer en heeft mij gemotiveerd om mijn doelstelling te gaan halen"

“Mijn eerste gesprek met Marco was in februari 2012. Ik wilde gaan sporten met als doel om 30 kilo af te vallen om beter in mijn vel te zitten. Mijn motivatie was een inspannende 3 weken durende reis naar Afrika!”

Lees meer

“Mijn conditie moest ook drastisch worden verbeterd. Naar een sportschool werkte voor mij niet, vandaar dat ik Marco heb benaderd. Marco is een professionele en betrokken Personal Trainer en heeft mij gemotiveerd om mijn doelstelling te gaan halen. Inmiddels ben ik mede door zijn hulp en goede trainings- en voedingsprogramma 23 kilo kwijt en heb ik een vakantie naar Afrika gehad om nooit te vergeten! Een afwisselend programma , motiverende houding en enthousiasme van Marco heeft mij erg gestimuleerd! Telkens weer krijgt Marco mij een stapje verder om mijn doel te behalen. Nu nog 7 kilo!!!!

Kortom, iemand die ik kan aanbevelen als je op zoek bent naar een stuk begeleiding binnen sport, voeding en leefstijl.”

Maurits Wouters

 

VOOR ——————————NA

"Mijn grootste winst vond ik echter dat ik het plezier in het sporten weer terugkreeg "

“Mijn naam is Robèr van der Lans, 44 jaar oud en sinds 2001 eigenaar van een plantenkwekerij. Tot die tijd bestond een groot deel van mijn vrije tijd uit sporten. Voetbal, Basketbal en hardlopen waren activiteiten die ik graag deed. Sinds de start van mijn eigen kwekerij is het sporten steeds meer op de achtergrond geraakt. Ik moest keuzes maken en ik koos meer en meer voor mijn bedrijf en mijn gezin.”

Lees meer

“In de beginjaren bestonden de werkzaamheden van de kwekerij vooral uit fysieke arbeid zodat ik nog wel op conditie bleef, maar in de loop der jaren groeide de kwekerij en was ik steeds meer op kantoor te vinden. Ieder jaar werd ik 1-2 kilo zwaarder en de avonden bestonden vooral uit werken en aansluitend op de bank hangen.

Twee jaar geleden had ik daar genoeg van en wilde ik van de bank af komen en weer wat gaan sporten, maar ik wist niet goed hoe te beginnen. Ik ben toen in contact gekomen met Marco en vanaf dat moment zijn er veel dingen veranderd. Ten eerste ging ik veel gezonder eten door de voedingsadviezen. Dat was in het begin best moeilijk maar na een poosje kreeg ik daar een ritme in. Vaker eten, kleinere porties, de juiste combinaties en uiteraard minder snoepen zorgden er voor dat ik heel snel wat kilo’s kwijtraakte. Na 3 maanden was ik 11 kilo afgevallen en 15 cm buikomvang kwijt. Ten tweede ging ik door de trainingen van Marco ook fysiek snel vooruit. De trainingen waren in mijn beleving altijd erg zwaar en samen zorgden we er voor dat het uiterste uit mijzelf werd gehaald. Ik hoefde eigenlijk alleen maar mijn best te doen en Marco bepaalde wát we gingen doen en hij probeerde om mij net die paar herhalingen meer te laten doen dan dat ik zelf zou kunnen. En laat hem die progressie nou net in die laatste herhalingen zitten…

Mijn grootste winst vond ik echter dat ik het plezier in het sporten weer terugkreeg en dat ik het basketballen en het voetballen, weliswaar op veteranenniveau, weer heb opgepakt. Na een half jaar kon ik mij weer aardig meten aan mijn leeftijdsgenoten.

In totaal heb ik zo’n 1,5 jaar bij Marco getraind. Voor mij was het altijd een uur inspannen en ontspannen. Ik kan wel zeggen dat ik door Marco anders naar de voeding ben gaan kijken en dat ik weer graag op het sportveld loop of alleen in het bos. Via deze weg wilde ik Marco dan ook bedanken en als ik in de toekomst weer nieuwe sportieve doelen wil bereiken weet ik Marco ook zeker weer te vinden.”

Groeten,

Robèr van der Lans

"Een prima ervaring die voor herhaling vatbaar is!"

“Marco heeft me 6 maanden lang perfect begeleid. Hij heeft me laten kennismaken met vele verschillende oefeningen en hulpmiddelen die mij geholpen hebben om mijn conditie en kracht te verbeteren.”

Lees meer

Zijn persoonlijke begeleiding tijdens de lessen is vriendelijk, betrokken maar ook gedreven. Kortom een prima ervaring die voor herhaling vatbaar is!”

Gerry van Gent

"Ik ging elke keer weer met een voldaan gevoel naar huis"

“Al jarenlang had ik een abonnement bij de sportschool. Het aantal keren dat ik per week ging sporten was erg wisselend. Soms ging ik weken niet. Ik had een slechte conditie en zat niet lekker in mijn vel. Na een zoektocht op internet kwam ik bij Move2improve terecht.”

Lees meer

“Ik werd aangestoken door het enthousiasme van Marco en besloot met hem samen aan mijn doelen te werken. Ik wilde beter in mijn vel gaan zitten door gezonder te gaan eten en een strakker lichaam. Ik had Marco daarvoor nodig want zelf kon ik daar geen balans in vinden en ik had iemand nodig die mij motiveerde en deskundig was op dit gebied.

In totaal heb ik 6 maanden wekelijks getraind bij Marco. De trainingen zijn erg afwisselend en de ruimte beschikt over fantastische apparatuur. Een partijtje kickboksen als aflsuiter vond ik heel erg fijn! Met de afwisselende oefeningen voor zowel kracht en uithoudingsvermogen, waarbij ik mij voor 100% procent inzette ging ik elke keer weer met een voldaan gevoel naar huis.

Ik ben altijd een voorstande van gezond eten geweest, maar vond dit moeilijk vol te houden. Door het voedingsadvies en de tips van Marco is dit makkelijk vol te houden. Met vragen kun je altijd bij hem terecht. Ik kreeg een sportschema, hierdoor ging ik gerichter trainen waardoor ik resultaten boekte. Nooit eerder heb ik sporten zo leuk gevonden.

Door Move2improve heb ik mijn doelen bereikt en zal iedereen aanraden die een gezondere levensstijl wil te gaan sporten bij Marco.”

Tessa Kandelaar

"Het was pittig, maar Marco coacht goed en weet je te motiveren"

“Voor mijn vakantie had ik nog een bikini nodig. Toen ik eenmaal in het pashokje stond en een leuke bikini aan had, werd ik niet blij van mezelf. Dit was voor mij het punt waarop ik dacht, nu moet er echt iets gebeuren! Mijn man kwam met het idee van een personal trainer. Via google “personal trainer Nieuw-Vennep” ingetikt en dan kom je snel bij Marco.”

Lees meer

“Ik heb contact met hem gezocht en al snel hadden we een prettig kennismakingsgesprek. We gingen met een duidelijk doel aan de slag. De eerste training was het wel even wennen. Het was pittig, maar Marco coacht goed en weet je te motiveren. Door de twee zwangerschappen redelijk snel achter elkaar en weinig sporten was mijn buikje erg aanwezig. Mijn eetpatroon heb ik redelijk drastisch omgegooid. Naast de wekelijkse persoonlijke training kreeg ik diverse kracht- en conditie oefeningen voor thuis.

Tijdens de diverse meetmomenten werden de resultaten besproken. In het begin ging het heel snel, maar heb ook wat mindere moment gekend. Daar baalde ik natuurlijk van en middels de begeleiding heb ik mezelf weer weten te motiveren om de goede lijn weer op te pakken. Wekelijks stuurde Marco mij motiverende berichten en vroeg mij hoe het ging met mijn voeding en training. Dit alles bij elkaar heeft geresulteerd dat ik aan het einde van de 3 maanden 8,1 kg kwijt ben, mijn vetpercentage met 7% is gedaald en 8 cm van de onderkant van mijn buik ben verloren.

Ik ben echt super trots dat ik dit (samen met Marco) bereikt heb!”

Debbie Baars

"Mijn lichamelijke coordinatie, uithoudingsvermogen en conditie zijn sterk verbeterd, ik voel mij een stuk fitter en ook mentaal sterker."

“Na een professionele intake waarbij zowel de fysieke gesteldheid als het voedingspatroon de revue is gepasseerd, heeft Marco voor zowel mijn zoon als mijzelf een strak trainingsprogramma opgesteld, waar wij nu nog steeds zeer veel profijt van hebben.”

Lees meer

“Als vader van een puberzoon met een lichte vorm van obesitas, was ik vooral op zoek naar iemand die balans weet te hanteren in aansturing en begeleiding tijdens het trainingsprogramma. Iemand die bij een adolescent de juiste snaar weet te raken en hem weet te motiveren en stimuleren om door te gaan zelfs als het fysiek zwaar wordt en tegelijkertijd het besef van goede en uitgebalanceerde voeding weet over te brengen. Ik durf wel te stellen dat indien mensen op zoek zijn naar begeleiding en ondersteuning van kinderen met een lichte vorm van zwaarlijvigheid bij Marco aan het juiste adres zijn. Samen met mensen in zijn netwerk wist Marco voor mij en mijn zoon een uitgebalanceerd trainings- en voedingsprogramma op te stellen, wat heeft geleidt tot inzichten en veranderingen in ons gedrag naar zowel voeding als sport.

Mijn insteek voor een trainingsprogramma bij Marco, week in zoverre van die van mijn zoon af, dat ik reeds geruime tijd geplaagd werd door fysieke klachten in zowel heup als knie, waarbij vanuit medische hoek, een lichte vorm van slijtage was vastgesteld. Door een individueel gericht trainingsprogramma zijn mijn fysieke klachten sterk verminderd en weet ik mijn lichaam beter te beheersen en onderhouden door gerichte trainingen. Mijn lichamelijke coördinatie, uithoudingsvermogen en conditie zijn sterk verbeterd, ik voel mij een stuk fitter en ook mentaal sterker. In mijn professionele bestaan als interim/ verandermanager is het noodzakelijk om goed om te kunnen gaan met spanningen, weerstand en veranderingen, waardoor het essentieel is dat de body en mind functioneren als 1 geheel.

Kortom, indien je op zoek bent naar een motiverende en stimulerende, trainingsprofessional, ben je bij Marco aan het juiste adres.”

Marko Kramer


"Doordat ik bij Marco kennis heb gekregen van bepaalde krachttrainingen en manieren om steeds jezelf uit te dagen, ben ik weer het juiste pad op gestuurd en kan ik nu zelfstandig aan de slag"

“Mijn naam is Willeke van Klaveren. Ik ben in juni begonnen met personal training bij Marco. Mijn doelstelling was om ongeveer tussen de 10 en 15 kilo af te vallen. De reden hiervan was om wat gezonder in het leven te gaan staan en me lekkerder in mijn vel te gaan voelen.”

Lees meer

“Met de start van de training was ik zeer gemotiveerd en daarom lukte het mij ook met behulp van een voedingsplan, dat Marco heeft samengesteld om mij aan de gezonde voeding te houden. Ik merkte dat ik gezond eten eigenlijk heel lekker vond, met de juiste bereidingen en combinaties van eten. Daarbij begon ik ook met 2 keer in de week sporten bij Marco in zijn trainingsruimte. Hier trainde ik mijn uithoudingsvermogen en mijn spieren. Tevens heb ik een trainingsschema voor thuis meegekregen. Doordat ik wekelijks begon af te vallen, werd ik steeds enthousiaster en door Marco zijn input tijdens de trainingen, maar ook tussendoor, door middel van berichtjes bleef ik gestimuleerd.

Ik ben in totaal meer dan 13 kilo afgevallen bij Marco. Ik ben er nog niet, maar nu is het aan mij zelf om verder in het leven aan mijn gezondheid te werken. In het begin had ik het idee, nu even een aantal maanden hard trainen en dan ben ik er. Maar dat is niet zo, het is een verandering van je eigen levenswijze en de trainingen bij Marco zijn een leerzame manier om het daarna alleen te gaan doen. Doordat ik bij Marco kennis heb gekregen van bepaalde krachttrainingen en manieren om steeds jezelf uit te dagen, ben ik weer het juiste pad op gestuurd en kan ik nu zelfstandig aan de slag. Ik weet wel dat zonder het duwtje in de rug van Marco, ik niet zoveel had kunnen afvallen uit mezelf. En ja, ik voel me nu gezonder en lekkerder in mijn vel!”

Willeke van Klaveren

VOOR & NA

"De trainingen waren afwisselend en goed opgebouwd"

“Voor september 2012 stond de halve marathon van Lissabon op mijn planning en in oktober 2012 de marathon van Amsterdam. Door het moeten uitstappen in de marathon van Amsterdam vorig jaar door een achillespees blessure, wist ik dat mijn lichaam niet sterk genoeg was. Met hardlopen was ik te eenzijdig aan het trainen. Daarom ben ik een half jaar geleden op zoek gegaan naar een personal trainer in Nieuw Vennep.”

Lees meer

“Met Marco heb ik een uitgebreid gesprek gehad en aangegeven wat mijn doelstelling was. Door de persoonlijke aandacht merkte ik dat ik mijn motoriek moest en kon veranderen. Ik voelde mijn lichaam sterker worden. De trainingen waren afwisselend en goed opgebouwd door Marco. Zowel buiten als binnen in de trainingsruimte was het plezierig trainen.

Inmiddels heb ik beide marathons gelopen. De halve marathon van Lissabon heb ik ondanks de hitte goed gelopen en zeer tevreden over mijn eindtijd. De marathon van Amsterdam helaas net niet de tijd die ik wilde, doordat er een oude blessure op kwam zetten. Toch ging het super goed en zeker het eerste stuk heb ik heel stabiel gelopen. Buiten dat natuurlijk ook je voeding moet kloppen, waar ik me via Herbalife in gespecialiseerd heb, kon ik nu met mijn 4e marathon merken wat een super verschil het heeft gemaakt dat mijn lichaam beter getraind was. Zeker door het maatwerk wat Marco heeft geleverd.

Dank je voor je professionele en ook gezellige trainingen.”

Monique-Cecile Roelandt


"Mijn vrouw vindt me (nog) fitter en is blij als ik weer met enthousiaste verhalen thuis kom na de training"

“Trainen op een zonnige ochtend is het ideale begin van mijn (werk)dag. In mijn eentje sporten werkte niet. De motivatie ontbreekt, terwijl samen competitief zijn wel heel fijn is.”

Lees meer

“Mijn naam is Arnoud Muller, ik ben verbonden als makelaar/eigenaar aan ERA Hoofddorp. Trainen met Marco was voor mij de uitkomst om toch, naast mijn drukke job een goed trainingsritme te vinden. Ik ontmoette Marco als een vrolijke en enthousiaste, maar vooral sportieve personal trainer op een netwerkontbijt. We hebben na drie proeflessen een persoonlijk programma opgesteld, waarbij het zwaartepunt lag bij mijn conditieverbetering. Marco maakte het niet uit of ’s morgens om 8.30 uur getraind wordt, een keer tussendoor, of op een avond na werktijd. Hij zette zich op elk moment in voor mijn persoonlijke conditieverbetering.

Mijn trainingen vinden buiten plaats. Wij kozen elke woensdagochtend voor de locatie van de Toolenburgse Plas in Hoofddorp. De trainingen bestaan uit hardlopen en oefeningen met betrekking tot krachttraining. We zijn veel bezig geweest met eigen lichaamsgewicht, TRX Suspension Trainer, Kettlebelts, touwen en boksentraining.

Marco motiveerde mij op een goede manier. Waarbij hij de grens van mijn uithoudingsvermogen steeds verder verlegde, zonder dat ik het door heb gehad. Mijn vooruitgang merkte ik duidelijk tijdens een test, waarbij ik 3 kilometer om de plas heen rende binnen 14 minuten. Hij zegt altijd: “vanuit een sterke basis komt de rest”. De basis ligt er nu. We hebben samen voor de toekomst reële doelen gesteld en daar allebei onze commitment aan gegeven. Marco heeft een enthousiaste houding en zal altijd en stap extra zetten. We herhalen het programma in het komende najaar omdat ik merk dat ik er veel baat bij heb.

Mijn vrouw vindt me (nog) fitter en is blij als ik weer met enthousiaste verhalen thuis kom na de training.

Marco je bent een kanjer!”

Arnoud Muller

"Ik voel mij fitter, heb meer energie in het dagelijks leven en slaap beter"

“Marco is een gedegen personal trainer, die zich goed afstemt op degene aan wie hij de training geeft. Een goede stimulator om grenzen op te zoeken en te verleggen in de training. Hij gebruikt veel variatie in oefeningen, waardoor het trainen boeiend blijft.”

Lees meer

“De voordelen die ik ervaar naar aanleiding van de trainingen zijn: een verbeterde lichaamsbeheersing, meer coördinatie, groter uithoudingsvermogen en betere conditie bij wekelijkse spinningles en overige activiteiten zoals wandelen. Ik voel mij fitter, heb meer energie in het dagelijks leven en slaap beter. Tevens is er gewichtsafname en verbeterde lichaamshouding.”

Marie Louise van der Kloot


"Trainen met Marco is voor mij de ideale oplossing en een absolute aanrader!"

“Mijn naam is Tanja Nikolic en ik sport nu bijna een jaar met Marco als Personal Trainer. De reden dat ik voor een Personal Training kies, is omdat ik anders simpelweg niet sport! Mijn doel is niet meer afvallen, maar juist strak en afgetraind worden/blijven.”

Lees meer

“We trainen nu 3 x per week een uur met afwisselende oefeningen om verschillende spiergroepen aan te pakken. Zijn aanpak is doeltreffend. Zo heb ik tijdens mijn vakantie op Bali een vulkaan beklommen. Een hele mooie ervaring en dit was zeker niet gelukt zonder de goede training van Marco!

Ik ben erg tevreden, niet alleen met hoe het is gegaan vanaf de intake, de voedingsadviezen, maar ook met de trainingsruimte in Rijsenhout. Deze heeft alle apparatuur en trainingsmiddelen die we nodig hebben om een eindeloze hoeveelheid aan verschillende oefeningen te doen. Dit is waardoor het voor mij leuk blijft en ik gemotiveerd wordt!

Kortom, trainen met Marco is voor mij de ideale oplossing en een absolute aanrader!”

Tanja Nikolic

"Elke training is weer nieuw en wordt nooit een wekelijkse sleur"

“Marco heeft vooraf een duidelijk trainingsplan opgesteld, waarbij de beoogde doelstellingen op een effectieve manier gerealiseerd kon worden. Maar niet eerst voordat een professionele intake, met diverse metingen en questionnaires waren afgenomen. Daarmee kreeg hij goed inzicht in mijn mentale en lichamelijke conditie, zodat een passend programma kon worden opgesteld.”

Lees meer

“Afwisseling in zijn trainingen en afwisseling van de oefeningen zijn kenmerkend voor de manier waarop Marco werkt. Hierdoor is elke training weer nieuw en is een training nooit saai of erger; is een training geen wekelijkse sleur. Alle trainingen worden goed voorbereid en de oefeningen sluiten goed op elkaar aan. De trainingen zijn goed gedoseerd en zijn er op gericht om net dat ene beetje meer er uit te halen dan bij de vorige trainingen. De progressie is dan ook duidelijk te voelen en te zien of wordt gezien door mijn omgeving.

Bij goed weer hebben onze trainingen plaats achter in het park waarbij conditionele interval oefeningen en krachttrainingen, middels de TRX methode, elkaar afwisselen. Wanneer het weer wat minder wordt, biedt de garage uitkomst en ligt het accent meer op kracht en stabiliteitsoefeningen, hoewel een rondje kickboksen ook tot de mogelijkheden behoord.

Trainen met Marco is voor mij de uitkomst om toch, naast mijn drukke en onregelmatige leven, een trainingsritme te hebben wat mij uitkomt, zonder dat de beoogde doelstellingen teniet worden gedaan. En voor Marco maakt het niet uit of dit doordeweeks ’s morgens om 7 uur is of in het weekend. Hij staat altijd even enthousiast klaar om te training te begeleiden en je te coachen. Maar bovenal is het een fijn persoon om mee te trainen en te sparren!”

Robert Florijn – Spijkers


"Elke training is weer nieuw en wordt nooit een wekelijkse sleur"

“Marco en ik zijn gestart met een traject van 3 maanden in het laatste kwartaal van 2011. Er gaat een positieve vibe van hem uit en zodra de training begonnen is ben bereid jezelf verder te pushen dan dat je zelf voor mogelijk had gehouden. De allround benadering van Marco voorkomt dat je terugvalt in moeilijke momenten. Zijn training en ondersteuning beperken zich niet alleen tot het fysieke, maar gaan gepaard met mentale fitness en voedingsadvies.”

Lees meer

“Door de hulp van Marco ben ik in een periode van 3 maanden 8 kilo aan gewicht verloren. Dat terwijl Sinterklaas, kerst en de jaarwisseling midden in de cyclus vielen! Gewicht verliezen was voor mij echter niet het belangrijkste. Je voelt je merkbaar fitter, wordt positiever en je ziet er gewoon beter uit. Ik heb zelfs spieren ontwikkeld, waarvan ik niet wist dat ik ze had! Tijdens de wintersport kon ik merken dat ik meer controle had, meer gevoel bij wat ik deed. De controle in combinatie met meer kracht en een langer uithoudingsvermogen maakten dat ik meer plezier dan ooit heb beleefd aan het skiën. Aan al die positieve dingen zit wel één negatieve kant…. ik kon na 3 maanden trainen mijn pakken (kostuums) in laten nemen, aangezien alleen bretels mijn broeken nog om mijn middel hielden.

Marco levert veel toegevoegde waarde voor een marktconforme prijs. Wil je resultaten die je leven fysiek en mentaal een andere richting geven, is een PT daarvoor van grote toegevoegde waarde. Ik kan Marco daarvoor hartelijk aanbevelen!”

Patrick Heemskerk

"De allround benadering van Marco voorkomt dat je terugvalt in moeilijke momenten"

“Mijn ervaringen met Move2Improve zijn super. Een snel geregeld professioneel intake gesprek met veel aandacht voor mijn wensen en verwachtingen. Ik zat vast in een eigen trainingsroutine en merkte dat er geen vooruitgang meer in zat.”

Lees meer

“Er werd een duidelijk persoonlijk trainingsprogramma opgesteld en een functioneel voedingsadvies gegeven, dit werd gevolgd door drie maanden zeer persoonlijke begeleiding en steeds afwisselende oefeningen waardoor het nooit saai werd.  In de drie maanden die ik gebruik heb gemaakt van de diensten van Marco en zijn team merkte ik snel duidelijke verschillen. Eerst in basisvorm en daarna in opbouw. De motiveringen waren steeds ondersteunend en opbouwend, wat zeer prettig aanvoelde.

Ik heb veel geleerd en gebruik nog steeds de technieken die mij gewoon zijn geworden. Ik zal in de nabije toekomst zeker nog een keer gebruik maken van Move2Improve voor het volgende niveau.”

Maarten

"Trainingen zijn heel afwisselend, waardoor je iedere keer weer wordt verrast"

“Na enkele jaren zelf ( niet al te succesvolle) pogingen tot afvallen en weer te gaan sporten, ben ik bij Move2 Improve terechtgekomen. Na een uitgebreide intake gekozen voor Duo Personal Training samen met een vriendin. Dit traject is mijn zeer goed bevallen.”

Lees meer

“2 weken lang, twee keer in de week een uur getraind onder begeleiding van een personal trainer. Wat ik erg goed vond, is dat ondanks dat we het met zijn tween deden, er erg veel aandacht was voor indivduele wensen. De Personal Trainer kijkt goed wat je kan en waar je extra uigedaagd kan worden en speelt hier goed op in. Trainingen zijn heel afwisselend, waardoor je iedere keer weer wordt verrast. Move2 Improve maakt gebruikt van een goed faciliteerde sportruimte met de nieuwste apparatuur, wat het trainen erg veraangenaamd.

Het resultaat van 12 weken Personal Training via Move2Improve is 8 kilo lichter en 9 cm afname in buikomvang. Maar wat ik eigenlijk veel belangrijker vind, is dat ik ook echt de lol in het sporten weer terug heb en me veel fitter voel!”

Natasje Scheepers

"Met behulp van Move2Improve ben ik ruim 15 kilo blijvend afgevallen en heb ik weer plezier in sporten gekregen."

“Na 3 maanden was ik al bijna 10 kilo afgevallen en heb ik de lol in het trainen gevonden.”

Lees meer

Na een vakantie met onze kinderen voelde ik mij niet fit genoeg en besloot ik met behulp van wat ‘externe discipline’ af te vallen en fitter en sterker te worden. Via Move2Improve en Marco ben ik gaan trainen met Move2Improve Trainer Evert Maris. Aangezien ik geruime tijd niet heb gesport zijn we rustig begonnen met beweegpatronen, zonder belasting. Door mijn lichaam te laten wennen aan beweegpatronen, een ander voedingspatroon en een ander leef ritme heb ik het als gemakkelijk ervaren om de discipline van afvallen vol te houden. Evert paste mijn training aan wat ik op dat moment aan kon en stond er niet als slavendrijver met een zweep bij. Dat flexibele sporten heb ik zeer gewaardeerd.

Na 3 maanden was ik al bijna 10 kilo afgevallen en heb ik de lol in het trainen gevonden. Na nog eens 3 maanden afvallen zijn Evert en ik mijn training meer gaan aanpassen aan wat ik leuk vond om te doen: krachttraining en meer specifiek powerlifting, de sport die Evert beoefenend op nationaal niveau. Door 2x in de week te trainen blijf ik op gewicht en voel ik mij veel fitter dan voordat ik begon met trainen.Inmiddels heb ik ook een mooi doel bereikt door 100 kilo te bankdrukken en 180 kilo te deadliften!

Het succes van mijn blijvend afvallen en fit worden is om minimaal 3 maanden in te stellen om zeer gedisciplineerd af te vallen, qua voeding en training. Daarna heb ik echter iets opgepakt wat ik leuk vind want dan is het gemakkelijker vol te houden, zeker met de geweldige trainers van Move2Improve.

Marco en Evert, zeer hartelijk bedankt!

Groet,

W.


Back To Top