skip to Main Content

Personal Training

100% Persoonlijk
 • AANDACHT
 • RESULTAATGERICHT
 • MAATWERK
Mindset voor het beste resultaat
 • BETROKKEN
 • MOTIVEREND
 • WE LOPEN EEN STAPJE HARDER

PERSONAL TRAINING

Personal Training gaat over vooruitzien. Over ‘bewegen om te verbeteren’ zoals ik dat zo graag noem bij Move2Improve. Op een bepaald moment in ons leven komen datgene wat we ‘willen’ en datgene wat we ‘kunnen’ namelijk niet meer overeen met ‘hoe het vroeger was’. Of je komt er gefrustreerd achter dat je steeds maar weer opnieuw de verkeerde beslissingen maakt ten aanzien van bewegen, voeding en gezondheid. Personal Training zorgt ervoor dat je door fysieke en mentale begeleiding wel je doelstellingen bereikt.

Bewegen is goed, goed bewegen is beter!

Meer en meer mensen zoals jij kiezen voor deze persoonlijke aanpak. Het werken met een erkende Personal Trainer staat garant voor veel persoonlijke aandacht, een op jouw afgestemd plan en trainen met effect! De trainingen zijn precies op jouw lichaam en wensen afgestemd, en dat kan niemand beter dan een Personal Trainer die hiervoor heeft doorgestudeerd.

Personal Training is er allereerst om in het heden fitter, energieker en sterker te zijn. Bijvoorbeeld wanneer je ondernemer bent, en fit zijn betekent dat je meer werk kunt verzetten. Move2Improve Personal Training biedt professionele Personal Training en persoonlijke voedingsadviezen op basis van onderbouwde- en gestructureerde trainingsmethodes. Wil je een goed gevoel krijgen bij wat ik voor je kan betekenen? Bel dan gerust eens vrijblijvend om je wensen met mij te bespreken.

Personal Training Voor Ieder Budget

Wil je tegelijkertijd voordelig en resultaatgericht trainen? Dat is mogelijk omdat je de aandacht van een Move2Improve trainer ook kunt delen met 1 of meer anderen. Kies in dat geval voor Small Group Training. Dit is een effectieve fitnessoplossing, waarmee je met meerdere mensen tegelijk traint, en een of meer van onze vakkundige Personal Trainers deelt. Heb je specifieke andere wensen? Je bent bijvoorbeeld een teamsporter en wenst je prestaties te verbeteren, of wilt revalideren na een sportblessure? Dan kan Sportspecifieke Training voor jou dè oplossing zijn!

Contact

Mijn naam is Marco Meuwese en je kunt mij bereiken op 06-14364727. Als ik de telefoon niet op neem, dan bied ik op dat moment hernieuwde levenskwaliteit aan iemand anders. Dit in het nieuwe Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Spreek dan gerust mijn voicemail in. Ik bel je terug voor een kop koffie of thee, of wanneer je wenst direct voor een persoonlijke intake en een training.

Meteen starten met Personal Training of gratis intake, bel 06-14364727

Juist minder begeleiding? Kies voor Small Group Training.

  Aanmelden of vragen stellen?

  Wij antwoorden je zo snel mogelijk!

  Back To Top