skip to Main Content

Partners

Partners

Jij werkt samen met mij. Omdat je de hoogste kwaliteit mag verwachten, werk ik samen met mensen die verstand hebben van belangrijke zaken voor jou, maar waar mijn specialisme niet ligt. Of het nu een kledingzaak, een sportschoeiselspecialist of bijvoorbeeld een ‘linkerknieband gespecialiseerde sportfysiotherapeut’ betreft, ik zet mijn netwerk in om betere resultaten te bereiken voor jou als klant.

Hieronder een kort overzicht van de bedrijven, organisaties en personen waarmee ik zaken doe, of die ik met een warm hart durf te refereren. Stel vooral ook je vragen tijdens onze trainingen, want wellicht ben jij op zoek naar iets wat hieronder nog niet staat:

Wilt u ook al tijden uw kwaliteit van leven verhogen? Lekker in uw vel, fris en vitaal door het leven gaan kan. LIJFSTIJL Centrum Hoofddorp herbergt alle pijlers die nodig zijn om het optimale uit ieders leven te halen.

De Meer Med Clinic is hét sportmedisch centrum van de Haarlemmermeer!De Meer Med Clinic huisvest verschillende specialisten op sportmedisch gebied in een uniek samenwerkingsverband, waarbij gespecialiseerde fysiotherapeuten, sportartsen, orthopedisch chirurgen en cardiologen hun deskundigheid en ervaring op het gebied van sportgezondheidszorg combineren.

Fysio Cura Plaza is de nieuwe, gezamenlijke naam van de samengevoegde, gerenommeerde praktijken van Cura Fysiotherapie, FysioPlaza en Fysiotherapie Rijsenhout.Fysio Cura Plaza biedt vele verschillende behandelmethoden en specialisaties om samen met u doelmatig en efficiënt te werken aan uw gezondheid en herstel!De praktijk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is o.a. HKZ-ISO 9001 en PLUS gecertificeerd en preferred provider van vele zorgverzekeraars!

Berry de Mey Nutrition brengt eerlijke supplementen die werken. Ze hebben zichzelf bewezen in de praktijk en in wetenschappelijke studies. Het motto: “Pure Source: geloof in de kracht van kwaliteit en zuiverheid”.

Voedingssupplementen van Virtuoos zijn een aanvulling op, de basis is en blijft te allen tijde: gezonde voeding, regelmatig bewegen en voldoende ontspanning. Behalve voor topsporters is deze hoogwaardige @sportlijn van dit Nederlandse merk geschikt voor iedereen met een focus op gezondheid (algemeen), afslanken, prestatieverbetering, herstel na sport en het voorkomen van blessures.

De Mud Masters Obstacle Run is een ruig hindernisparcours ontworpen door mariniers. Een stormbaan geïnspireerd op de meest uitdagende militaire stormbanen ter wereld.

ProudMom biedt work-life oplossingen voor ambitieuze vrouwen om de balans te vinden tussen carrière en gezin. Wil je meer weten? Ga naar www.proudmom.nl.

Als fervent hardloper in de regio Haarlem en Haarlemmermeer kun je niet meer om Run2Day Haarlem heen. De grootste Hardloopspeciaalzaak uit de regio heeft alles voor u in huis om volop te kunnen genieten van uw passie: HARDLOPEN. Ons assortiment zeer omvangrijk. Instore van alle grote merken met hun kleding, schoenen en accessoires. Voor mannen én vrouwen.

Massagepraktijk Nieuw Vennep voor sport- en ontspanningsmassage, hotstone behandelingen en shiatsu.

Diëtistenpraktijk Adamse is een jonge zelfstandige praktijk met de specialisatie sportvoeding. Kinderen en volwassen kunnen terecht voor een persoonlijk afgestemd voeding- of dieetadvies. Wij helpen om de balans weer terug te vinden in het voedingspatroon.

Webbureau Quite Easy is het webbureau voor een gebruiks- en zoekmachinevriendelijke website. Er wordt niet alleen kritisch naar de uitstraling gekeken, maar ook naar de techniek voor een optimaal resultaat op het internet.

Back To Top