skip to Main Content

GEZOCHT! PERSONAL TRAINER M/V

GEZOCHT! PERSONAL TRAINER M/V

Move2Improve is een personal training en lifestyle organisatie in Hoofddorp waar mensen, één op één, één op twee of in Small Group begeleid worden in het behalen van hun persoonlijke gezondheid-  en fitheidsdoelstellingen. Bij Move2Improve is gezond leven meer dan alleen sport. Wij bieden daarom een totaal aanpak, waarbij naast personal training, voedingsadvies en lifestyle coaching een zeer belangrijke rol spelen. Wij geloven dat je met deze totaal aanpak, stap voor stap bouwt aan een resultaat voor de rest van je leven.

WIE ZOEKEN WIJ?

Momenteel werken wij met 5 Personal trainers. Wij zoeken een flexibele en enthousiaste Freelance Personal Trainer die ons team komt versterken. Als trainer moet jij de volgende vaardigheden en competenties bezitten:
  • Vakkundig
  • Diploma’s/certificaten gerelateerd aan sport, voeding en gezondheid
  • Ervaring
  • Inlevend vermogen
  • Inspirerend
  • Sociaal
  • Flexibel
  • Team player mentaliteit
  • Enthousiasme

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Personal Trainer begeleid en faciliteer jij het gehele trainingstraject van een klant. Bij de kennismaking stel je de fysieke en mentale beginsituatie vast en bespreek je met je klant het traject dat hij of zij wil gaan doorlopen. Tevens geef je voedingsadvies en werk je met de klant naar een blijvende leefstijlverandering. Hiernaast zal het geven van Small Group en Outdoor Trainingen ook een onderdeel van je functie kunnen zijn.

GEWENSTE VAARDIGHEDEN EN DESKUNDIGHEID

Wij zijn op zoek naar een Freelance Personal Trainer met een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau (CIOS, Sport en Bewegen, CHIVO, Overload). Enkele jaren ervaring en certificaten in het geven van trainingen en voedingsadvies is een pré, maar dit is geen voorwaarde. Je bent gepassioneerd met je vak bezig en zorgt er zelf ook voor dat je in goede conditie verkeert (practice what you preach). Je bent flexibel en klantgericht , hebt geen negen tot 5 mentaliteit en bent eventueel beschikbaar in de weekenden. Vanzelfsprekend ben je betrouwbaar en discreet.

WAT MOVE2IMPROVE JOU TE BIEDEN HEEFT

Bij Move2Improve kun jij je als Personal Trainer verder ontwikkelen met behulp van ons deskundige trainersteam en trainingsfaciliteiten voor Personal Training, Small Group Training en Outdoor Trainingen. Move2Improve biedt jou de kans om uit te groeien tot een fulltime trainer, en daagt je uit om niet alleen je klanten, maar ook jezelf te blijven verbeteren.

KOM JIJ TEAM MOVE2IMPROVE VERSTERKEN?

Heb jij die passie om mensen te helpen, te excelleren en houd je zelf van een uitdaging? Stuur je CV met foto en motivatie naar info@move2improve.nl, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

VRAGEN?

Voor meer informatie en/of eventuele vragen kun je contact opnemen met Marco Meuwese 06-14364727

Back To Top