skip to Main Content

REFERENTIE ERNA

REFERENTIE ERNA

“Ik voel me beter en tevredener. Ik waardeer het leven weer, dankzij Move2Improve!”

Erna, 45 jaar en beroep politieambtenaar. Persoonlijk doel: meer grip op leven, lichaam en zelfbewustzijn

“Ik besefte dat ik al een behoorlijke tijd mezelf niet meer was. Ik voelde mij verantwoordelijk voor alles en iedereen en cijferde mijzelf daarbij helemaal weg. Ik voelde mij niet gelukkig, had geen energie en was absoluut niet tevreden met mijzelf en mijn lichaam.

HET ROER MOEST. De beslissing om met een personal trainer een traject in te gaan is de beste beslissingen van mijn leven. Ik besloot om samen met mijn tweelingzus bij Marco te gaan trainen.

Marco dringt door tot de kern van de zaak en zet je aan tot echt veranderen, verbeteren en herontdekken van jezelf en je lichaam. Door de trainingen, voedingsadviezen en verandering in onze eetgewoontes, staan wij positiever in het leven dan voorheen. Mijn zus en ik zijn beiden een aantal kilo’s lichter en een aantal centimeters in omvang kwijt. Wij voelen ons hierdoor beter en hebben MEER ENERGIE.

Na elke training werden we nog gemotiveerder. De trainingen waren pittig, maar er was ook ruimte voor lol.

Ik voel me beter en tevredener. Ik waardeer het leven weer.”

Erna

Back To Top