Nu starten

Om nu te starten met trainen bij Move2Improve, hoef je alleen contact op te nemen. Ik doe al het denkwerk voor je, jij hoeft je alleen nog te richten op je fysieke activiteiten. Ontzorgen noem ik dit. Nu starten doe je door gebruik te maken van een kosteloze intake, om zo rustig kennis te maken. Vanaf daar gaat de rest vanzelf.

Natuurlijk wil je weten wat je investering zal zijn om te gaan trainen met Move2Improve. Bedenk je dat iedere persoon anders is, en ook andere wensen en doelstellingen heeft. Personal Training is maatwerk. Gemiddeld ben je hetzelfde, meer of minder kwijt dan iemand anders. Alles is afhankelijk van de duur van onze samenwerking en het aantal trainingen per week. Laat ik voorop stellen dat de intake gratis, en ook vrijblijvend is. Na de intake zal ik je precies vertellen wat mij het beste plan lijkt om jouw doelstellingen te bereiken binnen de kortst mogelijke tijd. Daar hoort dan ook een prijskaartje bij, waar je zowel ja als nee tegen kunt zeggen.

Neem nog vandaag contact op. Je hebt niets te verliezen! Bel dus gewoon nu, want je was misschien nog nooit zo dichtbij deze stap. Bel me op 06-14364727. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken.

Ja, ik wil nu starten

Marco Meuwese
Volg ons via Facebook Volg ons via Linkedin Volg ons via youtube Volg ons via instagram telefoon
NIEUWSBRIEF

Wil jij trainings- en voedingstips ontvangen? Vul dan hier je gegevens in.