Blog

Op deze pagina vind je regelmatig interessante artikelen, filmpjes of geestverruimende uitspraken terug van mijzelf of van anderen die ik graag met je zou willen delen. Ook een casus, waarin mijn werkwijze naar voren komt, of een videoboodschap van een klant of een van mijn trainingen kun je hier terugvinden. Zit er iets naar jouw gading bij? Druk dan op ‘Like!’.

29 Jul 2018
Zomerse drankjes

Gezonde zomerse drankjes

Het is zomer en eindelijk lekker warm! Juist nu is het super belangrijk om goed te drinken. Een lekker zomers drankje en dan lekker buiten genieten. In deze blog een aantal tips en recepten van Move2Improve. Alle drankjes zijn simpel te bereiden en natuurlijk lekker verfrissend.


25 Jul 2018
Gezonde BBQ tips

Gezonde BBQ tips

Op een mooie zomeravond kan de barbecue weer tevoorschijn komen. Wat is er gezelliger dan buiten allerlei hapjes eten? Bij barbecueën denk je al snel aan een flinke lading vlees en een gevarieerde uitstalling van sausjes en andere calorierijke versnaperingen. Maar het kan ook gezonder. 


20 Feb 2018

GEZOCHT! PERSONAL TRAINER M/V

Wij zoeken een flexibele en enthousiaste Freelance Personal Trainer die ons team komt versterken!


21 Dec 2017

Kerstmenu; verantwoord genieten

Dit recept is bedoeld als aanmoediging tijdens de feestdagen. Deze 3-gangen kerstmaaltijd bestaat uit een heerlijk voor-,hoofd- en nagerecht. Ben jij klaar om te koken met sterren?!


30 Nov 2017

Sint recept: Gezonde kruidnoten

Deze healthy personal trainer zat te denken, Wat hij jullie voor lekker Sint recept kan schenken. Aangezien je van kruidnoten nooit genoeg hebt, Ben ik op zoek gegaan naar een gezond recept. Die had ik gelukkig zo gevonden, En al snel waren alle kruidnootjes verslonden. Wees niet bang, deze Sint snack is hartstikke gezond, Dus neem een handje kruidnootjes, maar eet je buikje niet te rond!


30 Sept 2017

Snackpaprika’s met taco vulling

'Lekkere snack van mini paprika’s gevuld met een kruidig gehaktmengsel en gegratineerd in de oven'


16 Sept 2017

ACTIE!!! ONTVANG €300 KORTING!

MAAK WERK VAN JE LIJF Marco Meuwese en zijn team van personal trainers hebben een zeer intensief programma samengesteld, speciaal om je lijf in 3 maanden 'op jouw niveau' topfit te maken.


30 Dec 2016

Referentie Erna

"Na elke training werden we nog gemotiveerder. De trainingen waren pittig, maar er was ook ruimte voor lol. Ik voel me beter en tevredener. Ik waardeer het leven weer.” Lees hier haar verhaal.


05 Dec 2016

'Het behalen van doelen is als sinterklaas: je moet erin geloven, anders wordt het niks!'

December staat weer voor de deur. Veel mensen vinden het moeilijk om in deze maand op gewicht te blijven. Deze blog gaat over het omgaan met verleidingen, beter gezegd: omgaan met Sinterklaas snoepgoed. Vier je Sinterklaas? En vind je het lastig om van al het lekkers af te blijven? Sla deze blog dan zeker niet over! 


27 Okt 2015

Hoe verbeter jij jouw levenskwaliteit?

Personal Training is er allereerst om in het heden fitter, energieker en sterker te zijn. De persoonlijke voedingsadviezen worden gegeven op basis van onderbouwde- en gestructureerde trainingsmethodes. Gericht advies over functioneel trainen en voeding kan iemands levenskwaliteit positief beïnvloeden.


25 Okt 2014

Als een ander persoon het strand op!

Het nieuwe jaar is begonnen. Heb jij al nagedacht over goede voornemens voor 2014? Vele van jullie hebben een gezonde leefstijl bovenaan het lijstje staan. Een actieve leefstijl met voldoende beweging en gezonde voeding zorgt ervoor dat je fitter en vital.


24 Okt 2014

T.O.P. 10 redenen water

Water is leven. Er kan geen leven bestaan zonder water. We moeten constant blijven drinken om ons lichaam voldoende te hydrateren.


23 Okt 2014
Boksen

Boksen

Conditie opbouwen, je figuur verbeteren, meer zelfvertrouwen krijgen of gewoon lekker afreageren. Zomaar een paar redenen om te gaan boksen.


Volg ons via Facebook Volg ons via Linkedin Volg ons via youtube Volg ons via instagram telefoon
NIEUWSBRIEF

Wil jij trainings- en voedingstips ontvangen? Vul dan hier je gegevens in.